Wat mag u verwachten

Kleine / Middelgrote / Grote honden

 

Wassen

Drogen

Ontklitten / borstelen / ontwollen

Plukken (enkel kleine rassen bv: teckel)

Knippen / effileren

Scheren 

 

Je kan ook langskomen om alleen nagels te laten knippen of voor een borstelbeurt.

Ook een wash & go is mogelijk waarbij we je hond enkel wassen en drogen.

Het is niet mogelijk om voor grote plukhonden een afspraak te maken tenzij deze geschoren moet worden.

 


Voor alle honden klein en groot.

 

Elke hond heeft baat bij een regelmatige trimbeurt want zo blijft de vacht gezond en mooi glanzend. Je hond wordt volledig in model gebracht volgens de richtlijnen van het ras en je eigen wensen.
Elke standaard behandeling omvat wassen, drogen, borstelen, nagels en pootjes bijknippen/ scheren, oortjes en eventueel oogjes proper maken en de hond volledig in model brengen zoals afgesproken werd. 

Uiteraard doe ik dit met de grootste zorg en in het belang van jouw hond.   We gebruiken hierbij enkel professionele materialen en producten.

We hebben een bad dat geschikt is voor zowel kleine als grote honden zodat elke hond gemakkelijk kan in- en uitstappen.  De drogers zijn in blaaskracht en in warmte instelbaar zodat dit voor alle honden als comfortabel kan ervaren worden.

Een eerste bezoek aan een trimsalon.

Een eerste bezoek aan het trimsalon kan voor jouw hond een spannend gebeuren zijn. Daarom nemen we graag de tijd om samen met je huisdier te kunnen wennen aan alles wat nieuw en onvertrouwd is:  het bad, het geluid van de droger, een kambeurt...

We vinden het belangrijk om te werken aan het vertrouwen van je hond.

Puppygewenning

 

Waarom een puppygewenning?

 

Wanneer je hond reeds als pup leert omgaan met het  borstelen van de vacht, het water in bad, de trimtafel en het  geluid van de droger , is de kans op angst en agressie later bij een trimbeurt veel minder groot. Het voorkomt grote stress bij de hond zelf. Het is ook leerzaam voor het baasje om meer te weten te komen omtrent de vachtverzorging van de pup. De verzorging omvat ook het knippen van scherpe nageltjes en de haartjes rond de poot. Deze eerste puppygewenning is gratis.

Na het eerste bezoek van je pup kunnen we eventueel ook een volgende afspraak inplannen voor een eerste echte puppy was  waarbij  ze voor de eerste keer worden gewassen met puppy shampoo en ook  gedroogd worden.  Hierna kan ook al een eerste knip -of scheerbeurt volgen.

Bij voorkeur vindt de puppygewenning plaats vanaf 9 -12 weken.

Vlooien

Wanneer je merkt dat je hond vlooien heeft verwachten we dat dit eerst behandeld wordt voor je een afspraak maakt bij het trimsalon. Graag u afspraak 24 u op voorhand te verzetten.

Mocht tijdens de trimbeurt blijken dat een vlooienbehandeling noodzakelijk is kan er een meerprijs gerekend worden van 25% op de prijs.